Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Insert coin to continue! [games]


Είναι ικανό να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι. Εξωτερικά μοιάζει με ένα παλιό coin-op μηχάνημα, όπως εκείνα που κάποιοι από εμάς παλαιότερα δεν προλάβαιναν να «ταΐζουν» κέρματα. Εσωτερικά, μια Smart TV 55″ 3D LED της Samsung και ένα 37″ διακοσμητικό display της LG. Εξοπλισμένο με ανοιγόμενα συρτάρια τα οποία φιλοξενούν PS3, Xbox 360 και Nintendo Wii, ενώ ταυτόχρονα είναι γεμάτο από emulators για άλλες κονσόλες για να μπορείτε να παίξετε και παιχνίδια που έχουν σχεδόν εκλείψει από την αγορά.
Τα χειριστήρια του δε, πλήρη. Εκτός από τα κλασσικά joysticks και trackballs δέχεται τιμόνια, μοχλούς πλοήγησης, πιστόλια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα video game.
Περιλαμβάνει ακόμα ένα Blu-ray player και η ανακλινόμενη οθόνη του επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν καθισμένοι πχ. σε ένα καναπέ, εφοσον δεν θέλουν να στέκονται όρθιοι ή σε σκαμπό.
Δεν είναι όμως μόνο οι κονσόλες. Υπάρχει και ένας υπολογιστής μέσα σε αυτό το κατασκεύασμα, ένα Alienware με εξαπύρηνο επεξεργαστή, 16GB RAM και 2TB σκληρό δίσκο.
Τέλος στα τεχνικά χαρακτηριστικά προστίθεται και ένα εντυπωσιακό σύστημα ήχου το οποίο περιλαμβάνει ένα ηχείο 232 Watt και τεράστιο subwoofer.
Αυτό λοιπόν το «θηρίο» δεν δέχεται κερματα. Όμως πρόκειται να σας κοστίσει $20.000 και υπολογίστε και $1.000, το λιγότερο, για τα μεταφορικά του.
Μπορει να μην να σας αρέσουν και οι 50.000 τίτλοι που προσφέρει η «καμπίνα» αυτή αλλά σίγουρα κάτι θα βρείτε.

Πηγή: techblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου