Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Λάμπα led που ελέγχεται από κινητόH iLumi είναι μια λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας (LED) που έχει διάρκεια ζωής 20 χρόνια και ελέγχεται από ένα smartphone.
Εξοπλισμένη με την τεχνολογία HyperLux η iLumi επιτρέπει στο χρήστη να την προγραμματίσει και αλλάξει το χρώμα του φωτισμού, ενώ η φωτεινότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Η iLumi bluetooth κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις και τη τιμή της ξεκινάει από τα 59 δολάρια.
Η συγκεκριμένη λάμπα δεν χρειάζεται καλώδια, καθώς ελέγχεται μέσω bluetooth από λογισμικά Android και iOS. Εκμεταλλεύεται δε το κόκκινο, πράσινο, γαλάζιο και άσπρο του λαμπτήρα LED για να παράξει ζωντανό, χρωματιστό φως σε μια σειρά αποχρώσεων.
Οι λάμπες iLumi μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να αλλάζουν ένταση και χρώμα στο φωτισμό ανάλογα με την ώρα της ημέρας, σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη, ενώ έχουν ακτίνα λήψης σήματος 30 μέτρα.
Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν με αισθητήρες κίνησης, αλλά και να παίξουν ρόλο φωτορυθμικού συγχρονιζόμενες με τη μουσική.

2 σχόλια:

  1. Να πω πως δεν εντυπωσιάστηκα θα είναι ψέμματα! Όλα wireless !!!

    Έχω δει σποτάκια να δουλεύουν με τηλεχειριστήριο, όμως παρατήρησα πως ξαφνικά έσβηναν χωρίς καμιά εντολή, σαν να επηρεαζόντουσαν από το σήμα κάποιας άλλης πηγής.

    Καλημέρα!!! :)

    PS. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως εκεί που έχω φτιάξει ατμόσφαιρα (χαμηλός παγωμένος φωτισμός κλπ) μήπως μου την χαλάσει ο γείτονας από το απέναντι μπαλκόνι! :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή