Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Iphone 5S: Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν από τεχνολογικό σάιτ της Κίνας (sjbbs.zol.com). Σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα πως το νέο iphone δεν θα παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξωτερικά πέρα από τις όποιες εσωτερικές αναβαθμίσεις. 

Με την μετοχή να κατρακυλάει (κάθε μήνα σπάει ιστορικά αρνητικά ρεκόρ) και τη Sumsung να καλπάζει, καθώς και άλλες πιο οικονομικές εταιρίες με εξαιρετικά όμως χαρακτηριστικά (Sony, Nokia) να φθάνουν κοντά σε πωλήσεις και δημοτικότητα  αυτό φαίνεται να είναι μία σπασμωδική κίνηση της apple ώστε να δημιουργήσει αναχώματα στα αρνητικά δημοσιεύματα.

Μετά το θάνατο του Jobs το φορτίο είναι βαρύ για τον καινούριο και φαίνεται να μην το αντέχει. Ή τουλάχιστον αυτό μου φαίνεται εμένα να γίνεται. Γιατί το άλλο που είναι πιθανό είναι να διακατέχονται από μία μυστηριώδη υπεροψία. Δεν μπορείς για δύο χρόνια να έχεις ένα ίδιο κινητό (4,4S) και εκεί που ήδη η ανταγωνίστρια εταιρία πουλάει σαν τρελή, να μου παρουσιάζεις ένα ακόμα ίδιο απλά πιο μεγάλο και με χτυπητές αδυναμίες (maps, camera). Ή δεν έχεις κάνει σωστό bussiness plan ή έχεις μία ανεξήγητη υπεροψία.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου